door Erna 

november 28, 2022

Wat bijzonder om op deze locatie het wandelcoachen bij Rouw en Verlies te kunnen promoten en te vertellen hoe goed wandelcoachen kan helpen bij Rouw en Verlies. Gerben zou trots op me zijn geweest.

Ik was afgelopen donderdag in het stadion van de Graafscha[ in de Nedcon lounge, waar destijds (ruim 4 jr. geleden) trainer Henk de Jong maar ook door directeur Hans Martijn Ostendorp, onze familie een hart onder de riem hebben gestoken na het totaal onverwachte overlijden van Gerben. Fanatiek supporter van de Graafschap.
Nu heb ik mooie gesprekken gehad over Rouw en Verlies met bezoekers en standhouders van het Event in stadion de Vijverberg.
Het stadion waar Gerben zo graag kwam, samen met zijn voetbalvrienden. De ESKESVLAG die er nog altijd elke wedstrijd hangt. Extra mooi dat het winnende doelpunt tegen Jong PSV gevierd werd bij de ESKESVLAG. Hij zou er zeker een biertje op hebben gedronken.

Wil je meer weten over wat wandelcoachen voor jou kan doen bij ingrijpende gebeurtenissen en hoe je hier een weg in kunt vinden? Neem dan contact op.

Over de auteur

Erna

Door het wandelcoachen laat ik mensen ervaren en ontdekken dat wandelen in de natuur helpt bij de verwerking van een schokkende gebeurtenis. Door de associaties die gemaakt worden met de natuur krijgt men inzicht en begrijpt men zichzelf beter. Mensen leren met de gebeurtenis om te gaan, krijgen weer energie en meer vertrouwen in de toekomst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}