door Erna 

november 28, 2022

Zijn energie en positiviteit neem ik mee!

Onze kerngezonde sportieve zoon zou dit jaar 32 jaar geworden zijn en zoals iedereen hem kende en herinnert, was hij een echte verbinder. Dat was hij voor zijn leerlingen, voor zijn collega’s, vrienden en familie. Wat hadden we nog veel van hem kunnen leren.

Mensen zoals hij zijn nu hard nodig voor verandering. Geen ongenuanceerde meningen op sociale media, maar onderbouwde plannen voor verbetering, met daarbij de tomeloze energie en inzet tot oplossingen zoeken.

Helaas gestopt door een noodlottig ongeval!

Laten we vertrouwen op mensen zoals hij. Geef juist hen een podium en luister goed wat zij ons te vertellen hebben. Enthousiaste positieve mensen die willen en kunnen verbinden, die hebben we nodig en daar krijgen we weer energie van.

Lieve Gerben ik mis je, maar jouw energie en positiviteit neem ik mee in al mijn coachwandelingen.

Over de auteur

Erna

Door het wandelcoachen laat ik mensen ervaren en ontdekken dat wandelen in de natuur helpt bij de verwerking van een schokkende gebeurtenis. Door de associaties die gemaakt worden met de natuur krijgt men inzicht en begrijpt men zichzelf beter. Mensen leren met de gebeurtenis om te gaan, krijgen weer energie en meer vertrouwen in de toekomst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}