door Erna 

augustus 21, 2022

Ze zijn vaak negatief in het nieuws, maar ik wil graag de andere kant delen. Twijfel je of het wel oké is dat je kind lid wordt van een studentenvereniging? Ik vond er destijds ook wat van en had mijn vooroordelen, maar ik ben blij dat onze zoon Gerben dit wel heeft gedaan. Het maakt zeker uit welke studentenvereniging, maar inmiddels ben ik voorstander. Gerben werd uiteindelijk in 2011 voorzitter van de studentenvereniging MESACOSA (ALO) in Groningen. Wat heeft hij daar veel van geleerd. Inderdaad ook veel feesten en te veel drinken, maar ook verantwoording kunnen en durven nemen, aansturen en samenwerken en daarbij de verbinding zoeken. Wat een fantastische tijd heeft hij daar gehad. En ja, hij studeerde ook af.

Hij overleed in augustus 2018 tijdens een backpackreis.

Nu in 2022, jaren later na zijn vertrek uit Groningen en 4 jaar na zijn overlijden ontvangen wij als ouders nog steeds een super fijne steunbetuiging van het Heerendispuut FRANTERNITAS. (nee, niet die steeds in opspraak komt). Ik heb de rozen proberen te tellen, maar het worden er ieder jaar meer, het zijn er meer dan 80.

Over de auteur

Erna

Door het wandelcoachen laat ik mensen ervaren en ontdekken dat wandelen in de natuur helpt bij de verwerking van een schokkende gebeurtenis. Door de associaties die gemaakt worden met de natuur krijgt men inzicht en begrijpt men zichzelf beter. Mensen leren met de gebeurtenis om te gaan, krijgen weer energie en meer vertrouwen in de toekomst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}