door Erna 

november 10, 2021

Rouwproces en de natuur 


In het  magazine Vriendin week 4 van 2022 is te lezen hoe ik tijdens het wandelen, de natuur gebruik(te) voor mijn eigen rouwproces na het plotselinge overlijden van onze zoon.

Inmiddels heb ik tijdens de wandelcoachtrajecten mogen ervaren dat het ook goed werkt voor anderen.... Dat het zelfs heel goed werkt! Mooi om de coachee weer richting te kunnen geven.

Wil jij ook ervaren hoe de natuur je kan helpen bij een ingrijpende gebeurtenis? Of gun jij jouw medewerker, team of familie de extra steun in de rug?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingswandeling.

Ik kan het verdriet niet wegnemen, maar wel meewandelen in alle stappen van het proces. Door mijn ervaring en deskundigheid kan ik inzichten geven wat jou, hem of haar kan helpen.
Een stap voor een verdere verwerking.

Over de auteur

Erna

Door het wandelcoachen laat ik mensen ervaren en ontdekken dat wandelen in de natuur helpt bij de verwerking van een schokkende gebeurtenis. Door de associaties die gemaakt worden met de natuur krijgt men inzicht en begrijpt men zichzelf beter. Mensen leren met de gebeurtenis om te gaan, krijgen weer energie en meer vertrouwen in de toekomst.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}